Saturday, 4 October 2014

THE INSIDER Talk Show (Second Edition) Holds October 25

CEO Trill House and Host Tomi discussing in the previous edition

The Insider, owners of Insider Newspaper holds the second edition of her Talk Show on October 25, 2014. The event will see renowned media personalities exclusively discuss matters arising. Among numerous figures expected to grace the event include Dr Soneye, TY MIX (Sound Sultan & Iyanya Producer), Mercy Aigbe (Nollywood Actress), Oyinkansade( Finalist MTN Project Fame Season 5), Sodiq Oyeleke (Best Graduating Student, NIJ) amongst others.

Artistes billed to perform include Allen, Adeola, Dayoslides and others.

VENUE: BOOC

TIME: 7pm

GATE FEE:


REGULAR - 100NAIRA
COUPLE - 150NAIRA
VIP - 500NAIRA

Tickets will be available at the venue of the Talk Show on that day.
Previous Post
Next Post

2 comments:

 1. Oh, it my favorite genre of shows!!! The most important is not to fall by the wayside and adhere to the topic!)

  ReplyDelete
 2. Nhiều bạn đọc thắc mắcđi đám ma nên mặc đồ gìbà bầu có nên đi đám ma không là vấn đề mà nhiều người quan tâm nhất. hơn nữa khi nhà có tang có được đi đám cưới không và những điều đi đám cưới không nên mặc gì bạn đọc cần phải thật sự cần quan tâm.
  Chúng tôi xin giới thiếu một số cửa hàng bán đồ cũ ở nhật để các bạn có dịp đi du lịch nhật bản có thể thả ga mua sắm mà không lo tốn kém.
  Chăm sóc rang miệng là vấn đề mỗi người cần làm mỗi ngày. Vậy tại sao phải thay bàn chải đánh răng là điều chắc chắn mọi người đều quan tâm và muốn tìm ra câu hỏi. Và đề học hỏi thêm
  cách chữa mệt mỏi sau khi uống rượu hãy cùng theo dõi bài viết này nhé.

  ReplyDelete