Friday, 27 November 2015

Adventist Students’ Fellowship Embarks On Community Service

By Farombi Oluwaseun


It was indeed an awesome day on Sunday as the Adventist Students’ Fellowship embarked on a community service exercise for the entire Obafemi Awolowo University community. An exercise which kick-started at about 8am and ended around 6:30pm at the Health Centre car park had many dwellers and passer-by to stop and take part in the event. 300 students to partake in the event..

The community service which had about 300 students participate involved free medical check-ups ,free barbing, free hair dressing and lots more. The medical check-ups conducted included glucose test, blood pressure test and body mass index which was handled by medical experts from the Seven-day Adventist hospital in Lagere, Ile-Ife.

Relating her experience to our correspondent, Omitokun Grace, a participant of the exercise said the programme is really a nice initiative and a great one indeed to partake in. She further added that she loves the humility displayed by the organisers of the programme. The President of the fellowship, Pastor Adesola Samuel Olawale explained that the event is tagged ‘Maranatha 2015’ with the theme; Receiving the Word’.

Adesola said the community service is an annual programme which is done for people to reach out to them in order to know about the gospel, accept the gospel of Christ and give back to the Great Ife students at large. He however thanked all those who volunteered towards the success of the programme and all the Great Ife students that participated in the event with a promise that the event will still be conducted next year by God’s grace.


http://www.oaupeeps.com/p/blog-page_3.html
Previous Post
Next Post

1 comment:

  1. Khi nhắc đến chùa Hà Cầu Giấy mọi người đều nghĩ đến ngay là một ngôi chùa nổi tiếng nhất đất Hà Nội Đi chùa Hà cầu duyên như thế nào. Bạn nên tỏ ra là một người đàn ông ga lăng và mạnh mẽ trong mọi lĩnh vực. Thường xuyên trò chuyện và tâm sự với cô ấy những lúc cô ấy cần. Bạn hãy cố gắng lắng nghe những điều cô ấy chia sẽ, để có thể cảm thông và cùng chia sẽ những câu chuyện của cô ấy Bí quyết tán gái đã có người yêu hiệu quả. Trên thực tế, vẫn chưa có sự chứng minh nào có thể cho rằng rắn lục đuôi đỏ ngâm rượu có thể chữa được nhiều căn bệnh trong đó có bệnh ung thư Rắn lục đuôi đỏ trị bệnh.
    Aliexpress là một kênh của sắm tại Trung Quốc tuy nhiên lại không bán cho thị trường nội địa Trung Quốc mà chỉ bán cho những khách hàng thuộc các quốc gia khác Hàng trên Aliexpress có tốt không. Thông thường, những phụ nữ có chu kì kinh nguyệt đều đặn thì thời gian rụng trứng sẽ luôn là trước ngày 14 của chu kỳ Các phương pháp tính ngày rụng trứng cực chuẩn xác. Nước đậu đen rang là một trong những loại nước giúp thanh nhiệt rất hiệu quả, vào những trời nắng nóng, bạn nên dành cho mình những cốc nước đậu đen hoặc đậu xanh sẽ giúp bạn hạ nhiệt rất hiệu quả Nước đậu đen rang có tác dụng gì

    ReplyDelete